Serviciile Noastre

Identificare Finantare

Serviciul de asistenta privind identificarea surselor de finantare cuprinde toate etapele necesare luarii deciziei privind accesarea programelor de finantare: in baza ideii de afacere sau a nevoii de investitie intr-o firma existenta, se identifica cea mai adecvată sursa de finantare, se verifica indeplinirea conditiilor de eligibilitate impuse de programe si se ofera solutii, se detaliaza etapele necesare obtinerii unei finantari si modul de elaborare a unei documentatii de finantare.

Elaborare Proiect

Primul pas spre punerea in aplicare a ideii de afacere este organizarea si transpunerea ei intr-un Plan de Afacere. Organizarea ofera cadrul atingerii obiectivelor, scrierea proiectului fiind un pas important spre succes. Pe baza ideii dumneavoastra de afacere, vom cerceta sursele de finantare din fonduri europene nerambursabile, in vederea selectarii variantei optime, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de o suma nerambursabila cat mai mare si sa va bucurati de cat mai multe avantaje privind cheltuielile eligibile din fonduri europene nerambursabile.

Implementare Proiect

Echipa noastra specializata in servicii de asistenta privind accesarea fondurilor nerambursabile lucreaza indeaproape cu clientii pentru intocmirea aplicatiilor si imbunatatirea sanselor de a obtine finantarea solicitata. Putem oferi clientilor punctul nostru de vedere privind eligibilitatea ideilor de proiecte si ii putem asista in structurarea implementarii proiectelor. 

Audit si Monitorizare

Accesarea fondurilor nerambursabile ofera o serie de oportunitati evidente de dezvoltare, insa obtinerea, utilizarea fondurillor si apoi relatiia cu organismele de finantare sunt anevoioase datorita complexitatii documentatiei si a procedurilor. Neotrust simplifica perioada post-implementare